Iskalnik:
tepeh
blank blank blank
blank
tepeh
- Pooblaščeni za znamke
- Bela tehnika
- TV, AV naprave
- Fotoaparati; DSC
- Klima naprave
- Cenik servisnih storitev
- Brezplačni pregled
blank
blank blank blank
Klima naprave

             Servis in popravilo klimatskih naprav                                 


Opravljamo servise in popravila za vse vrste stanovanjskih in industrijskih klimatskih naprav.
Servis in popravila zagotavljamo v vseh klimatiziranih prostorih: stanovanjskih, poslovnih, gostinskih, hotelskih, ... .
Servis in popravilo opravimo tako na najenostavnejših, kot tudi na multi-sistem in kanalskih izvedbah naprav za hlajenje in ogrevanje prostorov.Zakaj moramo vsako leto poskrbeti za servis!

Klimatske naprave postajajo nepogrešljiv del našega vsakdana ter osnovni del opreme prostorov. Seveda pa naloga klimatskih naprav ni le hlajenje, ampak lahko z njimi prostor tudi ogrevamo, zmanjšujemo vlažnost zraka (preprečevanje soparnosti, zidne plesni, rjavenja kovin) ter prečistimo zrak (cvetni prah, cigaretni dim, onesnažen zrak, pršice in bakterije, odstranjevanje neprijetnih vonjav, odprava elektrostatičnih nabojev). 
Ob vseh ugodnostih klimatskih naprav in sistemov pa nikakor ne smemo pozabiti na njihovo čiščenje in vzdrževanje.
Ne dovolite da se takšno leglo bakterij naredi v vaši klimi!  

Dva primera klimatske naprave (notranje enote), katera ni bila redno vzdrževana.
Leglo bakterij, plesni in mikroorganizmov.

Ne dovolite da se takšno leglo bakterij naredi v vaši klimi!
Čiščenje klimatskih naprav je potrebno, saj se v času njihovega mirovanja, kar je običajno pozimi, v uparjalniku klimatske naprave zaradi vlage, temperature v prostoru ter prahu pričnejo razvijati številne bakterije, mikroorganizmi in virusi. Posledica tega je, da se iz klimatskih naprav pri ponovnem zagonu po daljšem mirovanju, prične sproščati neprijeten vonj. Seveda ni potrebno posebej razlagat da so te bakterije zdravju škodljive. To se zgodi pri vseh vrstah klimatskih naprav, tako v zaprtih prostorih, kot tudi pri klimatskih napravah v avtomobilih in drugih vozilih.
Seveda pa v sklop vzdrževalnega servis ne spada samo čiščenje naprave.  V okviru servisa vam bo strokovnjak pregledal in po potrebi očistil kondenzni vod, previril tesnost sistema, izmeril tlak, po potrebi dopolnil hladilno tekočino, pregledal izolativnost cevi, ter vrsto drugih malenkosti, katere so pomembne za brezhibno delovanje.

Tak vzdrževalni servis vas pri nas stane 48,-€ z DDV,  vi pa boste brez skrbi, da bo naprava brezhibno delovala takrat, ko jo boste najbolj potrebovali.
Zato poskrbite pravi čas in se naročite na servis že danes.


In ne pozabite, preventivni servisi se delajo v predsezoni ali posezoni, takrat imajo serviserji največ časa, v glavni sezoni pa se zna zgodit, da boste na serviserja čakali tudi 14 dni ali več.
tepeh
Copyright 2019 © tepeh.si RoLAN Hiška